Bertrand Bonello

Bertrand Bonello, ki fèt 11 septanm 1968 nan Nis (Frans), se yon reyalizatè, senaris, pwodiktè ak konpozitè fransè.[1]

Bertrand Bonello
Bertrand Bonello
Fonksyon:aktè, reyalizatè, senaris, pwodiktè, konpozitè
Domèn:sinema, televizyon
Eta sivil
Dat nesans:11 septanm 1968
Lye nesans:Nis
Peyi nesans:Frans
Nasyonalite : franse


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


BiyografiModifye

Zèv li yoModifye

FimografiModifye

Kout fimModifye

FimModifye

Tankou aktèModifye

DiskografiModifye

  • 1998 : Quelque chose d'organique
  • 2006 : Oblique Sratégies
  • 2007 : My new picture'
  • 2008 : I want you (avèk kolektif The Wantones)
  • 2014 : Accidents[2]

ReferansModifye

Lyen deyòModifye