Bertrand Bonello

Bertrand Bonello
Image illustrative de l’article Bertrand Bonello
Non nesans Bertrand Bonello
Fonksyon aktè, reyalizatè, senaris, pwodiktè, konpozitè
Nesans (55 ane)
Nis
Nasyonalite franse
Domèn sinema, televizyon

Bertrand Bonello, ki fèt 11 septanm 1968 nan Nis (Frans), se yon reyalizatè, senaris, pwodiktè ak konpozitè fransè.[1]

Biyografi

modifye

Zèv li yo

modifye

Fimografi

modifye

Kout fim

modifye

Tankou aktè

modifye

Diskografi

modifye
  • 1998 : Quelque chose d'organique
  • 2006 : Oblique Sratégies
  • 2007 : My new picture'
  • 2008 : I want you (avèk kolektif The Wantones)
  • 2014 : Accidents[2]

Referans

modifye

Lyen deyò

modifye