Ouvri meni prensipal la
Mizisyen
Buju Banton
Buju Banton nan Ilosaarirock nan mwa jiyè 2006
Eta sivil
Dat nesans:15 jiyè 1973
Lye nesans:?
Peyi nesans:Jamayik
Nasyonalite : jamayiken


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: rege, raga, dancehall

Enstriman

vwa



Mark Anthony Myrie, rele Buju Banton oubyen Gargamel, ki fèt 15 jiyè 1973 se yon chantè, mizisyen rege, raga jamayiken.

BiyografiChanje

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yoChanje

DiskografiChanje

  • 1992 ː Stamina Daddy (labèl Techniques ; VP ; Jet Star 2001)
  • 1993 ː Mr. Mention (labèl Penthouse Records ; Jetstar)
  • 1993 ː Voice of Jamaica (labèl Mercury)
  • 1995 ː Meets Tony Rebel and Garnett Silk at the Superstar Conference (labèl Rhino)
  • 1995 ː Til Shiloh (labèl Loos Cannon)
  • 1995 ː Champion
  • 1997 ː Inna Heights (labèl VP)
  • 1998 ː Small Axe (maxi) (labèl Next Music)
  • 1998 ː Quick (labèl Exworks) Redisyon album STAMINA DADDY (1992) sous un autre nom
  • 2000 ː Buju Banton And Posse - Rudeboys Inna Ghetto (labèl Jamaican Vibes)
  • 2000 ː Destiny (maxi) (labèl Heartbeat)
  • 2000 ː Unchained Spirit (labèl Epitaph)
  • 2000 ː Dubbing with the Banton (album Dub) (labèl Germain / Penthouse Records)
  • 2001 ː Gonna Bring Ya (labèl Remark ; Phantom 2001)
  • 2001 ː The Best of the Early Years : 1990-1995 (labèl VP)
  • 2001 ː Ultimate Collection (labèl Hip-o)
  • 2002 ː The Best of Buju Banton (labèl Universal distribution)
  • 2002 ː Want It (NYC music)
  • 2003 ː Friends for Life (labèl VP)
  • 2004 ː Buju and Friends (labèl VP)
  • 2004 ː Rastaman Vibration
  • 2006 ː Too Bad
  • 2009 ː Rasta Got Soul
  • 2010 ː Before The Dawn

ReferansChanje

Lyen deyòChanje