Ouvri meni prensipal la
Mizisyen
Jacques Schwarz-Bart
Jacques Schwarz-Bart
Domèn:mizik
Eta sivil
Dat nesans:22 desanm 1962
Lye nesans:Les Abymes (Gwadloup)
Peyi nesans:Frans
Nasyonalite : franse


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: djaz

Enstriman

saksofòn



Jacques Schwarz-Bart, ki fèt 22 desanm 1962 nan Abymes (Gwadloup) se yon saksofonis djaz franse. Kèk kolaboratè rele li "Brother Jacques".

Kontni

BiyografiChanje

Zèv li yoChanje

DiskografiChanje

  • 1998 : New York Jazz Guerrilla - Method To The Madness *part 1 (VariousArtists / NYJG)
  • 1999 : Immersion (Fresh Sound)
  • 2003 : Inspiration (Mocloud)
  • 2006 : Soné Ka La (Universal)
  • 2008 : Abyss (Universal)
  • 2010 : Rise above (Dreyfus Jazz)
  • 2012 : The art of dreaming (Aztec Music)
  • 2014 : Jazz Racine Haïti (Motema/Harmonia Mundi)
  • 2018 : Hazzan (Enja)

ReferansChanje

Lyen deyòChanje