Mizisyen
Mario Canonge
Ajoute yon foto nan bwat sa a}}
Eta sivil
Dat nesans:septanm 1960
Lye nesans:Matinik
Peyi nesans:Frans
Nasyonalite : franse


Gade kouman pou ou konplete biyografi sa : biyografi


Mizik: djaz, salsa, zouk
Gwoup: Ultramarine

Enstriman

pyano



Mario Canonge se yon Antilyè. Li se yon atis, mizisyen kreyòl.

BiyografiChanje

  • Dat enpòtan yo

Zèv li yoChanje

DiskografiChanje

  • 1991 ː Retour aux sources
  • 1993 ː Trait d'union
  • 1994 ː Hommage à Marius Cultier
  • 1995 ː Aromes Caraibes
  • 1997 ː Chawa
  • 1999 ː Punch en musique
  • 2001 ː Les plus belles chansons de Noel
  • 2001 ː Carte Blanche
  • 2004 ː Rhizome
  • 2008 ː Punch en musique Vol. 2
  • 2009 ː Rhizome Tour
  • 2011 ː Mitan

FimografiChanje

ReferansChanje

Lyen deyòChanje